INFO Maatschappelijke
organisaties

BEURSVLOER WASSENAAR

Een maatschappelijke organisatie zoekt expertise, ruimte of menskracht, en biedt daarvoor in ruil iets aan dat aansluit bij waar de organisatie goed in is. Een bedrijf wil maatschappelijk ondernemerschap handen en voeten geven en wil maatschappelijke organisaties steunen. Breng ze bij elkaar en kijk of ze wat voor elkaar kunnen betekenen.


De Beursvloer biedt maatschappelijke organisaties een optimale gelegenheid om op een laagdrempelige manier te netwerken binnen een zakelijke omgeving. Je ontmoet mensen uit het bedrijfsleven die iets voor een maatschappelijke organisatie willen betekenen. Samen zoek je naar oplossingen voor de uitdagingen van jouw organisatie, daar draait het om.


Het bedrijfsleven kan je bijvoorbeeld helpen met het ontwarren van wet- en regelgeving, specialistische expertise inbrengen, helpende handen leveren of hun eigen contacten benutten voor jouw organisatie of materialen en faciliteiten ter beschikking stellen.


Handelen op de Beursvloer is tweerichtingsverkeer. Je biedt het bedrijf altijd een tegenaanbod aan. Denk daarbij aan het beschikbaar stellen van jullie ruimte, reclame, organiseren van een uitje voor de medewerkers, het geven van een workshop/cursus etc. etc.


De voordelen van deelname


  • Je krijgt antwoord op vragen of je kan een klus realiseren, welke op eigen kracht niet lukt.
  • Je spreekt veel aanbieders in een korte tijd.
  • Je bouwt aan een duurzame relatie die ook op andere momenten voor andere activiteiten benaderd kan worden.
  • Netwerkmoment met collega maatschappelijke organisaties.


Heb je wat te vragen en wil je meedoen aan Beursvloer Wassenaar? Meld je dan aan door een email te sturen naar office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl.


Voorwaarden van deelname:

  1. alleen toegankelijk voor deelnemers na aanmelding;
  2. maximaal 2 personen per organisatie;
  3. informatieformulier (wordt toegestuurd na aanmelding) met daarin vraag en aanbod vóór 15 mei ingestuurd.Beursvloer Wassenaar 2018


17 april - showtuin J.K. v.d. Dool B.V.