BEURSVLOER WASSENAAR
 

Beursvloer 2023

Op donderdag 8 juni organiseert de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vanaf 17.00 tot 19.30 uur voor de derde keer de Beursvloer Wassenaar. Tijdens dit te gekke evenement komen het bedrijfsleven, scholen en maatschappelijke organisaties samen en kijken zij wat zij voor elkaar kunnen betekenen en doen. En dit alles met een gesloten beurs! Ook zorgen wij weer voor een te gekke locatie. Kortom hier wil je bij zijn. 

.

Vooraf aan de beursvloer organiseren wij op 20 april een informatieve workshop om van de beursvloer een succes te gaan maken. Onze mensen zitten klaar om jullie ideeën en wensen te inventariseren, je wegwijs te maken op de beursvloer en om je advies te geven! Zo ga jij met veel informatie naar huis zodat je straks met een maximaal resultaat van de beursvloer weer naar huis gaat! Als dat niet gaaf is?! Je opgeven voor deze workshop kan via de vrijwilligersacademie van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar.

Wil je meer informatie en/of wil je je opgeven voor de nieuwsbrief Beursvloer Wassenaar 2023 stuur dan een email naar office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of bel met Jolande de la Rambelje telefoon 06-16678817 (coördinator VCW).

Samen maken we alles mooier!