BEURSVLOER WASSENAAR
 

 

Een maatschappelijke organisatie zoekt expertise, ruimte of menskracht, en biedt daarvoor in ruil iets aan dat aansluit bij waar de organisatie goed in is. Een bedrijf wil maatschappelijk ondernemerschap handen en voeten geven en wil maatschappelijke organisaties steunen. Breng ze bij elkaar en kijk of ze wat voor elkaar kunnen betekenen.


De Beursvloer biedt uitstekende mogelijkheden voor u als  bedrijf, zzp-er of serviceclub om op een eenvoudige en laagdrempelige manier uw maatschappelijke betrokkenheid met Wassenaar vorm te geven. 

Ook als u al samenwerkt met maatschappelijke organisaties is het waardevol en inspirerend om mee te doen. U leert nieuwe organisaties kennen en breidt tegelijkertijd uw netwerk uit. Op de Beursvloer maakt u met gesloten beurs concrete afspraken tot samenwerking (matches) met maatschappelijke organisaties. Een match is altijd tweerichtingsverkeer, dus u krijgt altijd iets terug. Hierdoor ontstaat een mooi partnerschap. 


Voordelen voor u als bedrijf

- Binding en betrokkenheid bij onze lokale samenleving. U zet uw kennis, menskracht, netwerk rechtstreeks in bij een lokale (vrijwilligers) organisatie.
- Individuele ontplooiing van medewerkers.
- U ontvangt een tegenprestatie die van meerwaarde is voor uw bedrijf of uw medewerkers.
- Goed imago, grotere naamsbekendheid, positieve profilering.
- Onderscheidend ten opzichte van concurrenten.
- Toegang tot nieuwe netwerken.
- Waardering van lokale omgeving.
- Voldoening en plezier voor uzelf en uw medewerkers.Beursvloer Wassenaar 2018

17 april - showtuin J.K. v.d. Dool B.V.