BEURSVLOER WASSENAAR
 

 


Een maatschappelijke organisatie zoekt expertise, ruimte of menskracht, en biedt daarvoor in ruil iets aan dat aansluit bij waar de organisatie goed in is. Een bedrijf wil maatschappelijk ondernemerschap handen en voeten geven en wil maatschappelijke organisaties steunen. Breng ze bij elkaar en kijk of ze wat voor elkaar kunnen betekenen.

De Beursvloer biedt maatschappelijke organisaties een optimale gelegenheid om op een laagdrempelige manier te netwerken binnen een zakelijke omgeving. U ontmoet mensen uit het bedrijfsleven die iets voor een maatschappelijke organisatie willen betekenen. Samen zoekt u naar oplossingen voor de uitdagingen van uw organisatie, daar draait het om.

Het bedrijfsleven kan u bijvoorbeeld helpen met het ontwarren van wet- en regelgeving, specialistische expertise inbrengen, helpende handen leveren of hun eigen contacten benutten voor uw organisatie of materialen en faciliteiten ter beschikking stellen. Handelen op de Beursvloer is tweerichtingsverkeer. U biedt het bedrijf altijd een tegenaanbod aan.

De voordelen van deelname

·      U krijgt antwoord op vragen of u kunt een klus realiseren, wat op eigen kracht niet lukt.
·      U spreekt veel aanbieders in een korte tijd.
·      U bouwt aan een duurzame relatie die ook op andere momenten voor andere activiteiten benaderd kan worden.
·      Netwerkmoment met collega maatschappelijke organisaties.


Beursvloer Wassenaar 2018

17 april - showtuin J.K. v.d. Dool B.V.