BEURSVLOER WASSENAAR
Nieuwe datum: 26 maart 2019!

SAVE THE DATE: DINSDAG 26 MAART 2019!

In navolging van een eerste succesvolle Beursvloer Wassenaar staat de tweede editie gepland voor dinsdag 26 maart 2019!

We zijn dit keer van 17.00 tot 20.00 uur te gast bij Kees Overdevest van Tulpen & Zo.

U kunt zich aanmelden door een email te sturen naar office@vrijwilligerscentralewassenaar.nl. Vanaf 1 december worden de deelnemers en sponsors voor Beursvoer Wassenaar 2019 op deze website vermeld.

 

 

Om een indruk te krijgen en om de sfeer te proeven van een beursvloer vindt u onderstaand het video-verslag, gemaakt door Trébol Producties van Beursvloer Wassenaar 2018 op 17 april in de showtuin van Jaco van den Dool BV.

Ons bereikte het droevige bericht dat geheel onverwachts Eveliene Schoenmakers van Make It Your Own in de leeftijd van 42 jaar op 24 oktober 2018 is overleden.


  
 

 

Videoverslag van Beursvloer Wassenaar 2018
Door: Trebol producties

-----------------------------------

Leukste match Beursvloer Wassenaar 2018

 


O

 

Een vierkoppige jury bestaande uit: wethouder Leo Maat, Michel Nivard van Fonds 1818, de voorzitter van de Vrijwilligerscentrale Wassenaar Richard van Ruler en Sandra de Jong kozen uit alle matches hun top 3. Het aanwezige publiek heeft deze match uitgeroepen tot Leukste Match van Beursvloer Wassenaar 2018.

 

 

De Match: Een klas van het Rijnlands lyceum organiseert een (klein-)kunstklas voor en met bewoners van de zorggroep. In ruil daarvoor geven medewerkers van Florence gastlessen op de school over dementie.